Aangesloten bij BouwGarant
&
Lid van Bouwend Nederland

Certificeringen

Opleidingsbedrijf

Aannemingsbedrijf de Winter is een opleidingsbedrijf voor de bouw in de regio Haarlem.

Aangesloten bij BouwGarant

Aannemingsbedrijf de Winter is aangesloten bij BouwGarant

Lid van Bouwend Nederland

Aannemingsbedrijf de Winter is lid van Bouwend Nederland.

De certificeringen

Uw zekerheden
Mocht uw aannemer failliet gaan, dan heeft u met de VerBOUWgarantie de zekerheid dat het werk wordt afgebouwd. Ook beschermt de VerBOUWgarantie u tegen verborgen- (6 maanden) en constructieve gebreken (18 maanden) na oplevering.
Let op! Neem kennis van de werking van de VerBOUWgarantie voordat u deze afsluit.

Kosten
De kosten voor een verbouwing onder de VerBOUWgarantie bedragen 0,15 % van de aanneemsom, met een minimum van € 35. Voorbeeld: bij een verbouwing van € 40.000 bedragen de kosten voor de VerBOUWgarantie € 60.
De kosten voor een nieuwbouwwerk onder de VerBOUWgarantie bedragen 0,30% van de aanneemsom, met een minimum van € 350. Voorbeeld: bij een nieuwbouw van € 200.000 bedragen de kosten voor de VerBOUWgarantie € 600.
U betaalt de VerBOUWgarantie via uw aannemer.

5000 aangesloten bouwbedrijven
Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 5000 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. De totale bouwsector is in Nederland goed voor 6% van het bruto binnenlands product en voor een productie van 60 miljard euro (prijsniveau 2008). De sector biedt werk aan ruim 500.000 mensen.

De organisatie
Bouwend Nederland is een slagvaardige, professionele organisatie die zich inzet voor een betere profilering van de branche en een passende maatschappelijke erkenning voor een sector die economisch en sociaal belangrijk is. De bouw bepaalt het gezicht van Nederland. Zij maakt wonen, werken, leren, recreëren, reizen, handel en vervoer mogelijk.